Vindt u een week Blue Cruise of zeilvakantie eigenlijk te weinig en zou u nog wel meer van het mooie en veelzijdige Turkije en/of Griekenland willen zien?

Voor gasten die Blue Cruise bij Deniz Travel boeken, hebben wij een aantal heerlijk rustige en vooral kleinschalige hotels uitgezocht. Geen schreeuwerig massatoerisme, maar het échte gastvrije Turkije. Kijkt u hier voor het aanbod.

Het is natuurlijk slechts een kleine selectie uit de vele hotelmogelijkheden die de Turkse kust rijk is. Verblijft u liever in een andere plaats of ander soort accommodatie? Neemt u dan even contact met ons op en geef uw wensen door. Wij zullen u dan geheel vrijblijvend een prijsopgave per mail toesturen.

Voor wie naast de kuststreek ook het binnenland van Turkije wil leren kennen, is een Fly-drive de perfecte manier van reizen. Met een huurauto volgt u op eigen tempo een door ons uitgestippelde route, terwijl alle hotelovernachtingen al door ons zijn geregeld.

Boekt u bij Deniz Travel een actieve zeilvakantie, dan kunt u uw vakantie verlengen op Kos of één van de andere nabijgelegen Griekse eilanden. Ook een verlenging in de Turkse badplaats Bodrum behoort tot de mogelijkheden. Geeft u aan naar wat voor een soort accommodatie en verzorging uw voorkeur uitgaat en u ontvangt van ons een mail met diverse verlengingsmogelijkheden en prijzen. 

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.