Bekijk hier de groepstarieven 2020 voor de diverse schepen en hier de vluchttarieven Dalaman / vluchttarieven Bodrum.

De volgende opties zijn desgewenst bij te boeken:

– Verblijf op basis van all-inclusive. Dranken aan boord zijn niet bij de huurprijs van het schip inbegrepen, maar tegen betaling aan boord verkrijgbaar. Indien u wilt, is het mogelijk om de dranken voor vertrek af te kopen, zodat u onbeperkt kunt genieten van alle niet-alcoholische dranken én van alle alcoholische dranken (m.u.v. exportdranken als whiskey e.d.) die u tussen 12.00 uur en 00.00 uur drinkt. Voor all-inclusive gelden de volgende toeslagen:

     – Volwassenen: 150 euro per persoon per week

     – Kinderen t/m 15 jaar (op vertrekdatum van de reis): 75 euro per persoon per week

– Extra luxe maaltijden. Voor de echte Bourgondiërs is het mogelijk om tegen een kleine toeslag van slechts 50 euro per persoon per week extra luxe maaltijden bij te boeken. Denk daarbij aan extra bijgerechten als garnalen, inktvisringen of andere specialiteiten en een extra barbecue met lamsvlees. Op deze manier kunt u nog meer van de veelzijdigheid van de overheerlijke Turkse keuken genieten.

De keuze voor het soort maaltijden geldt voor de gehele groep. Het is dus niet mogelijk dat slechts een deel van de groep kiest voor de extra luxe maaltijden.

NU EEN SCHIP VOOR UW EIGEN GROEP BOEKEN

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.