Naturistische Blue Cruise

Een ontspannen vakantie vol overweldigende natuur, interessante excursies en heerlijk eten!

Sinds 2004 organiseert Deniz Travel naturistische Blue Cruises. Deze reizen vinden altijd in rustigere periodes van het seizoen plaats.
Het concept is gelijk aan dat van de normale luxe Blue Cruise met het enige verschil dat buiten de havens de kleding uit mag en er naakt genoten kan worden van de zon en zee. Er is volop tijd om kennis te maken met de kleurrijke Griekse eilanden én optimaal te genieten van de zon en het warme zeewater.

Het vaargebied verschilt per jaar. Kozen we in 2021 voor het westen van Griekenland bij de Ionische eilanden, dit jaar varen we weer in Turkije. We starten en eindigen de naturistische Blue Cruises in Fethiye en er wordt gevaren met een comfortabele houten tweemaster van 25 meter lang. Het schip heeft voor gasten 9 comfortabele cabines met airco.
Deze naturistische Blue Cruises zijn op basis van volpension, alle maaltijden zijn dus bij de prijs inbegrepen. Tijdens de naturistische Blue Cruise proberen we zoveel mogelijk in een baai te overnachten, om naturisme zo optimaal mogelijk te kunnen beleven.
Er wordt voornamelijk op de motor gevaren, maar als het programma en de weersomstandigheden het toelaten, zullen de imposante zeilen worden gehesen.

Deniz Travel houdt volledig rekening met de lokale cultuur die niet altijd bekend is met naturisme en probeert elke provocatie naar de bevolking en gasten op andere schepen te vermijden. Dat betekent dat de naturistische reizen alleen in het voor- en/of naseizoen op het programma staan wanneer het minder druk is in de Griekse wateren. Het is aan de kapitein om die baaien uit te kiezen waar geen andere schepen liggen die bloot als aanstootgevend zouden kunnen opvatten. De privacy van de naturistische gast is dan ook volledig gegarandeerd.

Wanneer u niet op deze data kunt reizen of wanneer u liever met alleen uw eigen naturistische gezelschap op vakantie gaat, dan kunnen wij voor een groep van minimaal 6 personen ook een privé naturistische Blue Cruise of actieve zeilvakantie organiseren, waarbij u een volledig schip voor uw eigen groep afhuurt.
Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.