EEN VOLLEDIG SCHIP AFHUREN VOOR UW EIGEN GROEP

Wilt u een volledig schip voor uw eigen gezelschap afhuren? Denk aan uw zoveel jarig huwelijksfeest, een bijzondere verjaardag, een jubileum, lustrumreis, jaarclubreis, een uitje met uw sportteam, een incentive of iedere andere gelegenheid om met vrienden of familie op vakantie te gaan.

In dat geval heeft u de keuze uit een groot aantal schepen, van verschillende groottes (4, 6 en 8 cabines) en kwaliteitsstandaards (standaard, comfort en luxe). De opzet van de schepen, gülets genaamd, is altijd gelijk. Alle schepen beschikken over een voordek met zonnematrassen voor iedere gast en een comfortabel achterdek waar gegeten wordt. De grotere schepen beschikken tevens over een gezellige kajuit waar de eventueel koelere avonden kunnen worden doorgebracht. De algemene verblijfsruimtes van de standaard schepen zijn wat kleiner en minder luxe dan op de schepen van de luxe categorie.

Op alle schepen beschikken de cabines over een eigen badkamer met douche en toilet. Bij de schepen uit de luxe- en comfort-klasse is er een aparte douchecabine in de badkamer beschikbaar. De standaardschepen hebben geen airconditioning in de cabines, maar tijdens de zomermaanden is het natuurlijk ook altijd mogelijk om te slapen op het voordek en te genieten van de fantastische sterrenhemel.

Indien u een volledig schip voor uw eigen gezelschap afhuurt, kunt u uiteraard zelf de route bepalen. Het is wel verstandig om van tevoren in overleg met ons het globale programma vast te leggen om dan vervolgens ter plaatse met de kapitein van het schip de details van de route te bespreken. U kunt ook aangeven of u veel wenst te zeilen of juist meer wilt motoren waardoor u langere afstanden kunt afleggen. Wij geven u graag advies over de routemogelijkheden.

Wanneer u kiest voor een reis naar de Griekse eilanden, dan moet u rekening houden met een aantal dingen. Standaard schepen met vier of zes cabines beschikken niet over de juiste papieren om buiten Turkije te varen, dat betekent dat u een schip met acht cabines dient te reserveren. Wij kunnen ook kijken of er in de door u gewenste week een kleiner schip van een luxere categorie beschikbaar is, maar de prijs daarvan zal vergelijkbaar zijn aan de huurprijs van het standaard schip met acht cabines.

In verband met de internationale regelgeving die geldt buiten de Turkse wateren, mogen er maximaal 12 gasten aan boord zijn, ook op schepen met acht cabines.

Voor het in orde maken van de benodigde papieren, de douaneprocedures en de havenkosten geldt een toeslag van € 800,- voor een route naar de Griekse eilanden. Indien u alleen Simi wenst aan te doen, is de toeslag € 300,-.

Voor groepen groter dan 16 personen, of kleinere groepen die een luxe schip met bijvoorbeeld zes cabines wensen, zijn er ook mogelijkheden, maar die zullen per aanvraag individueel bekeken moeten worden. Vraagt u echter gerust om vrijblijvende informatie.

De vluchten naar Turkije zijn niet bij de huurprijs van het schip inbegrepen, maar Deniz Travel kan deze wel voor u verzorgen. Kijkt u hier voor de vluchttarieven vanaf naar Dalaman en Bodrum met Corendon Airlines.

Verblijf op basis van volpension is bij de prijs inbegrepen, evenals één luchthaventransfer per groep van en naar de dichtstbijzijnde luchthaven. Extra benodigde luchthaventransfers of transfers van/naar een andere Turkse luchthaven zijn op aanvraag.

Ter plaatse hoeft u enkel rekening te houden met de kosten voor dranken aan boord, eventuele excursies die u zou willen doen en een fooi voor de bemanning (ong. 25 euro per gast). 

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.