Wilt u vooraf of na afloop van uw Blue Cruise het binnenland van Turkije ontdekken door zelfstandig een rondreis te maken waarbij u volledige vrijheid heeft om alles te ontdekken? Kies dan voor een Fly-drive. U hoeft enkel te genieten van de overweldigende omgeving, want wij zorgen voor de rest.

Bij aankomst op de luchthaven staat uw huurauto voorzien van airconditioning al klaar. U ontvangt daar aanvullende informatie en gaat op weg om op uw eigen tempo een door ons zorgvuldig uitgestippelde route te volgen.

U rijdt gemiddeld zo’n drie tot vier uur per dag zodat er voldoende tijd overblijft om de schitterende Zuidwestkust van Turkije en het binnenland te ontdekken. Wij geven u diverse tips om de bekende en minder bekende highlights van de omgeving te bezoeken en zorgen voor de toeristische informatie, maar u bepaalt zelf wat u wel of niet wilt zien. Daarin bent u volledig vrij. U kunt bovendien overal zolang blijven als u zelf wilt want uw hotelovernachting is immers al door ons geregeld.

Het uitkiezen van de accommodaties hebben wij met de grootste zorg gedaan. Wij willen u namelijk iets anders dan een standaardvakantie bieden. We hebben gekozen voor bijzondere overnachtingsmogelijkheden (allen op basis van logies/ontbijt) en accommodaties op heel speciale plaatsen. Laat u verrassen!

Bij Deniz Travel kunt u terecht voor de volgende Fly-drive routes:

Programma 1: Dalyan – Olympos – Myra – Kekova

Programma 2: Dalyan – Milete – Efeze – Pamukkale

Prijzen:

In combinatie met een door u geboekte Blue Cruise inclusief vluchten en transfers gelden de volgende prijzen voor onze Fly-drives:

– Vertrek in april, mei, juni, september en oktober: 395 euro per persoon

– Vertrek in juli en augustus: 450 euro per persoon

Inbegrepen:

– 7 overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt

– autohuur (economy klasse met airco, incl. NoRisk-garantie)

– uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving en toeristische informatie

Niet inbegrepen:

– brandstofkosten huurauto

– entreegelden en excursies

– overige maaltijden en dranken

– reis- en/of annuleringsverzekering

De prijzen zijn gebaseerd op twee personen. Voor een afwijkend aantal personen geldt een prijs op aanvraag.

Tegen toeslag is het ook mogelijk een auto van een hogere categorie te huren.

Indien u een ander programma wenst dan hierboven beschreven, dan is dat in bijna alle gevallen mogelijk. Wij zijn u graag van dienst om samen met u een programma op maat uit te stippelen en een vrijblijvende prijsopgave voor u te maken.

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.