Boeken

U kunt uw vakantie bij ons boeken door één van de reserveringsformulieren op deze site in te vullen en te verzenden. Na ontvangst van uw boeking sturen wij u binnen 24 uur een boekingsbevestiging per email toe. Per boeking berekenen wij 20 euro boekingskosten.

Betaling

Binnen een week na ontvangst van de boekingsbevestiging/factuur dient een aanbetaling van 30% van de totale reissom te worden voldaan. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek op onze rekening te staan.

Om uw reissom te kunnen garanderen maakt Deniz Travel gebruik van de STO-garantieregeling. Uw reissom maakt u daarom over naar de speciale Derdengelden-rekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow (SDCE). Meer informatie hierover vindt u hier.

Vluchten van/naar Brussel of andere afwijkende vluchten dienen binnen 5 dagen na boeking volledig aan Deniz Travel te worden voldaan en vallen buiten de STO-garantie.

Reisbescheiden

U ontvangt van ons alle reisinformatie ongeveer vier weken voor vertrek. U ontvangt dan ook uw e-tickets. Houdt u er echter rekening mee dat de door ons geboekte vluchten charters zijn en dat de vluchttijden tot enkele dagen voor vertrek gewijzigd zouden kunnen worden. In dat geval stellen wij u zo gauw mogelijk daarvan op de hoogte.

Vluchten

De vluchten die bij de prijzen van de cabinecharter zijn inbegrepen worden uitgevoerd door Corendon Airlines of Transavia en vertrekken vanaf Amsterdam-Schiphol. Deze vluchten zijn naar/van de Turkse luchthavens Dalaman en/of Bodrum.

Minimum aantal deelnemers


Voor comfort cabinecharter geldt een minimum van 6 deelnemers. Annulering als gevolg van onvoldoende deelname is een recht van onze organisatie, geen plicht. De uiterste termijn waarbinnen de annulering door ons aan u moet worden gemeld, is 30 dagen voor vertrek. Wij kunnen u echter altijd een reis op een ander schip aanbieden als alternatief.

Voor standaard cabinecharter geldt een gegarandeerd vertrek.

Verzekeringen

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade waarvoor aanspraak op vergoeding bestaat van een reis- en/of annuleringsverzekering. Wij raden u daarom aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Houdt u er rekening mee dat uw normale ziektekostenverzekering niet in alle gevallen de volledige kosten in het buitenland vergoedt. Daarnaast dekt een annuleringsverzekering de door ziekte tijdens de vakantie gemiste vakantiedagen.

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.