Relaxen, genieten, heerlijk eten en indrukwekkende excursies!

Een Blue Cruise is een onvergetelijke vaarvakantie langs de Turkse kust of naar de Griekse eilanden aan boord van een gület, een traditioneel houten zeilschip, waarop plaats is voor maximaal 16 levensgenieters, die zich graag laten verwennen in een ontspannen ambiance. ‘Blue’ staat voor de kleur van het turkooisblauwe water in de schitterende baaien, die worden aangedaan.

Geniet van een goed boek terwijl de schitterende Turkse kust langzaam aan u voorbij gaat. Wanneer het schip in een prachtige met pijnbomen omzoomde baai voor anker ligt, heeft u alle tijd om een duik te nemen in het kristalhelder blauwe water.
Regelmatig legt het schip aan in een gezellig kustplaatsje, zodat u kennis kunt maken met de minder bekende kant van het veelzijdige Turkije. Ga lekker winkelen in één van de Turkse bazaars, geniet van een koel drankje op een heerlijk terras of laat u uitgebreid vertroetelen in de hamam. Ook kunt u deelnemen aan één van de verrassende (niet verplichte) excursies die worden georganiseerd tijdens de reis.
’s Avonds geniet u van de overheerlijke gerechten uit de Turkse keuken die de scheepskok op tafel tovert. Sluit u de dag af met een goed gesprek op het ruime achterdek of zoekt u samen met uw partner een intiem plekje op het voordek om van de meest heldere sterrenhemel die u ooit gezien heeft te genieten?

Onze schepen

Tijdens een Blue Cruise verblijft u aan boord van een modern houten schip met vier tot acht cabines. De cabines zijn kleiner dan een gemiddelde hotelkamer, maar u vindt er alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie. U heeft gewoon uw eigen badkamer met eigen wastafel, douche en toilet.
Voor algemeen gebruik zijn er een ruim voordek met zonnematrassen voor iedere gast, waar indien gewenst door middel van een tent (gedeeltelijk) schaduw gecreëerd kan worden, en een met een tent overdekt achterdek met over de hele breedte aan de achterzijde loungebanken en in het midden een lange eettafel met stoelen waaraan de maaltijden worden genuttigd.
Verder is er een binnen een kajuit met een zitgelegenheid en tafel, waar u comfortabel binnen kunt zitten tijdens eventueel frissere avonden in het voor- en naseizoen.
Er zijn dus vele zit-/ligmogelijkheden aan boord van het schip zodat u altijd uw privacy heeft wanneer u dat wenst.

Maaltijden

De verzorging aan boord is op basis van volpension, dus ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Turkije staat bekend om zijn goede en uitgebreide keuken en tijdens uw cruise kunt u dan ook genieten van overvloedige en voedzame maaltijden.
Water, frisdranken en alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar tegen betaling aan boord verkrijgbaar.

Volledig verzorgd

Deniz Travel kan uw luxe Blue Cruise van A tot Z voor uw regelen, inclusief vluchten, luchthaventransfers en een eventuele verlenging. Ter plaatse dient u enkel nog rekening te houden met de kosten van dranken aan boord, eventuele excursies die u zou willen doen en een fooi voor de bemanning (ong. 25 euro per gast per week).

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.