Deniz Travel is een Nederlandse reisorganisatie, in 2003 is opgericht door Amanda van Gameren, die gespecialiseerd is in vaarvakanties in Turkije en Griekenland. Geen massa-toerisme dus, maar een specialistisch reisaanbod van volledig verzorgde Blue Cruises, actieve zeilvakanties en op maat gemaakte verlengingsmogelijkheden.

De kern van het reisaanbod zijn de 8-daagse Comfort Blue Cruises die door Deniz Travel van A tot Z verzorgd worden. U kunt deze individueel, oftewel per cabine, boeken, maar daarnaast is er ook een ruime keuze uit diverse schepen die door uw eigen gezelschap afgehuurd kunnen worden. Alle schepen en accommodaties aan land zijn met de grootste zorg geselecteerd. De aangeboden reizen geven u een unieke kans om het échte Turkije te leren kennen.

Ik stel mij graag aan u voor:

Ik, Amanda van Gameren (44), volgde in 2003 mijn hart, gaf mijn baan als project manager bij Euro-Sportring op en verruilde Nederland voor Turkije om vanuit daar met Deniz Travel te starten. De ervaring uit mijn vorige baan kwam daarbij goed van pas en ik houd me dan ook bezig met de voorbereidingen en de organisatie van de diverse reizen. Daarnaast ben ik uw aanspreekpunt in Turkije, terwijl de bemanning op de diverse schepen er vervolgens voor zal zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft.

Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel! Zowel voor als tijdens uw vakantie.
Wanneer u telefonisch of via de internetsite contact met ons opneemt, heeft u rechtstreeks contact met mij. Laat weten wat uw vakantiewensen en -ideeën zijn en ik zal u een vrijblijvend voorstel doen en uw vakantie inclusief een eventuele verlenging volledig op maat maken voor u en uw gezelschap.
Mocht u tijdens uw vakantie een vraag of een probleem hebben, dan kunt u ook te allen tijde contact met mij opnemen, zodat uw reis precies zo zal verlopen zoals uzelf voor ogen had.

Waarin onderscheidt Deniz Travel zich van andere Blue Cruise-aanbieders?

Door de vele mogelijkheden op internet is het eenvoudig om alle aanbieders van Blue Cruise-vakanties naast elkaar te zetten en de prijzen te vergelijken. Maar kunt u nu echt de verschillen ontdekken tussen alle reisorganisaties en begrijpt u waarom er een behoorlijk prijsverschil is in het aanbod van Blue Cruises? Wij willen u hierbij graag uitleggen waarin Deniz Travel zich onderscheidt van andere aanbieders.

De Blue Cruises die door de grote en bekende reisorganisaties worden aangeboden, zijn over het algemeen iets goedkoper dan onze eigen luxe Blue Cruises. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit van de schepen waarmee wordt gevaren. Vergelijk het met een 4-sterren hotel (onze schepen), dat duurder is dan een 2- of 3-sterren hotel (schepen van de grote aanbieders), maar voor deze hogere prijs krijgt u ook een groter schip, ruimere cabines, meer comfort, uitgebreidere maaltijden en een hoger serviceniveau.
Het grootste en belangrijkste verschil zit ‘m echter in het feit dat de grote reisorganisaties het uitvoeren van de reizen uitbesteden aan een lokale agent en dus zelf geen enkele invloed hebben op de keuze van schepen en hun bemanning. Wij daarentegen varen enkel met schepen uit de vloot van onze Turkse partner Sanda Yachting en die door onszelf zijn goedgekeurd, waardoor ze aan de hoge door Deniz Travel gestelde eisen qua comfort en service voldoen.

De meeste andere Nederlandse Blue Cruise-specialisten richten zich vooral op zeilreizen en blijven de hele week in een klein vaargebied. Wij daarentegen hebben bewust gekozen voor langere afstanden in een week en meerdere routes om meer excursiemogelijkheden te hebben en zoveel mogelijk van het gastvrije Turkije en de schoonheid van de Griekse eilanden die we aandoen te laten zien. Door de langere afstanden die wij hiervoor af moeten leggen is het niet mogelijk om altijd te zeilen, er zal merendeels op de motor worden gevaren. Maar als het programma en de weersomstandigheden het toelaten zullen wij zeker onze zeilen hijsen.

Book your stay

To check availability and rates please fill out the form below and we’ll get back to you within 24 hours.